Nieuws

Douglas heeft nog niets beslist en zet in op WK 2014

Douglas heeft nog niets beslist en zet in op WK 2014

Volgens diverse geruchten zou Douglas al getekend hebben bij Ruban Krasnodar en Newcastle United. Toch is er nog niets rond en neemt Douglas alle tijd in zijn zoektocht naar een nieuwe club. Belangrijk voor hem is de kans op speeltijd aangezien Douglas nog altijd inzet op het WK 2014 in Brazilië.

Agent Rodrigo de Silveira "Op dit moment is er niets officieel. We waren afgelopen week in Europa en hebben meerdere opties waar Douglas uit kan kiezen.


Er is interesse uit zowel Engeland, Duitsland, Turkije en Rusland."

Omdat Douglas nog altijd mee wil naar het WK in Brazilië neemt hij de tijd bij het kiezen van zijn nieuwe club. "Zijn droom is om met het Nederlands elftal uit te komen op het WK van 2014 in zijn geboorteland. Hiervoor meot hij een geschikte club vinden. Dit is de reden waarom we wachten met de definitieve keuze."

Douglas mag FC Twente per 1 juli transfervrij verlaten. De tot Nederlander genaturaliseerde Braziliaan kwam in 2007 over van het Braziliaanse Joinville EC. In de nu bijna zes jaar bij FC Twente won Douglas het kampioenschap, de KNVB beker en de Johan Cruijff schaal.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties