FC Twente Nieuws

Download: FC Twente presenteert jaarrekening seizoen 2019-2020

Download: FC Twente presenteert jaarrekening seizoen 2019-2020

FC Twente heeft vandaag de jaarrekening gepresenteerd over het seizoen 2019-2020. FC Twente had een verlies begroot van 3,2 miljoen euro, maar sloot het seizoen af met een resultaat van 284.000 euro. Dit ondanks het feit dat het seizoen eerder werd gestaakt. Hieronder een overzicht van de belangrijkste punten. Klik hier om het volledige verslag in te zien.

[google]

Als gevolg van het coronavirus is de financiële positie van FC Twente kwetsbaar geworden. Dit terwijl er sinds april 2019 met de financiële herstructurering juiste grote stappen zijn gezet in het verbeteren van de financiële stabiliteit van FC Twente. Het is moeilijk voorspellen hoe het virus zich landelijk en/of regionaal zal ontwikkelen en wat de maatregelen van overheidswege in dat verband zijn. De afhankelijkheid van stadionbezoek is voor FC Twente uiteraard groot. Vanuit financieel perspectief gaat FC Twente als gevolg van de coronacrisis een zware periode tegemoet.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties