FC Twente Nieuws

Drommel en Pleguezuelo in Top 5 Beste spelers seizoen 2020-2021

Drommel en Pleguezuelo in Top 5 Beste spelers seizoen 2020-2021

FC Twente kent een uitstekende start van het eredivisieseizoen 2020-2021. na zeven speelronden is de ploeg van Ron Jans terug te vinden op een knappe zesde plek met veertien punten.

Ondanks de 5-1 overwinning op PEC Zwolle deze week geen spelers in het elftal van de week in het AD, maar er is wel positief nieuws voor Drommel en Pleguezuelo. Beide spelers zijn namelijk terug te vinden in de top vijf van de ranglijst beste eredivisiespelers 2020-2021.

Drommel is terug te vinden op de tweede plek achter koploper Oussama Tannane van Vitesse. Drommel scoort een gemiddelde van 6,86 tegenover een 6,90 van de aanvaller van Vitesse. Op de vijfde plek vinden we Pleguezuelo met een gemiddeld cijfer van 6,79.

Niet elke eredivisiespeler komt in aanmerking voor een plek op de ranglijst. Om op te worden genomen moet een speler minimaal twee derde van alle gespeelde wedstrijden minimaal een half uur hebben meegespeeld.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties