Drommel houdt doel niet schoon en begint EK-kwalificatie met remise

Vanmiddag opende Jong Oranje de kwalificatie voor het EK 2019 met een remise op de Doetinchemse Vijverberg. De punten werden evenredig verdeeld met Jong Engeland (1-1). FC Twente doelman Joël Drommel verdedigde het doel van Oranje.

Dominic Calvert-Lewin opende de score. De aanvaller van Everton werd middels een steekbal op maat bediend door ploeggenoot Ademola Lookman. De bal belandde vervolgens achter Drommel in het doel.

In de 32ste minuut trok Bart Ramselaar van PSV de score weer gelijk door een voorzet van AZ-verdediger Thomas Ouwejan raak te koppen. In de tweede helft kwamen beide ploegen niet tot scoren.

[google]Aankomende dinsdag zijn de beloften van Schotland de tegenstander van Jong Oranje in Groep 4. Deze wedstrijd zal in Groot-Brittannië gespeeld worden.

FC Twente Topcoach 2017-2018. Doe mee en WIN!!

De inschrijving van onze speciale ‘FC Twente topcoach competitie’ is weer van start gegaan! Stel met een budget van 49 miljoen euro jouw ideale selectie samen en laat zien dat jij de enige echte topcoach bent.

Prijzen
Net als de afgelopen jaren hebben we weer meerdere prijzen te verdelen waaronder kaartjes voor een wedstrijd naar keuze, FC Twente shirts en meer! KLIK HIER en doe gratis mee.