Droomdebuut voor ijzersterke Jesus Corona

Jesus Corona heeft gisteren zijn droomdebuut gemaakt voor FC Porto. Dit deed hij in stijl, hij scoorde namelijk twee doelpunten tijdens zijn eerste wedstrijd voor de Portugese grootmacht. Een mooier begin had de Mexicaan zich niet kunnen wensen, de voormalig FC Twente-aanvaller drukte meteen zijn stempel op de uitwedstrijd tegen FC Arouca.

[google] Al na vijftien minuten was het Mexicaans-international Jesus Corona die de score opende. Daar deed hij in de 62-ste minuut nog een schepje bovenop, door de 0-2 op het scorebord te zetten. In de uitwedstrijd, waarin FC Porto maarliefst zes gele kaarten mocht ontvangen, werd het uiteindelijk 1-3. Ploeggenoot Aboubakar scoorde zo'n twintig minuten voor het einde de derde van de avond, waarna Maurides van FC Arouca vlak voor het einde tekende voor de eretreffer.

Met tien punten uit vier wedstrijden staat FC Porto bovenaan de ranglijst, en het houdt zelfs huidig landskampioen Benfica één punt onder zich.