Duel Jong FC Twente definitief gestaakt

Jong FC Twente moest vanavond op bezoek bij Jong De Graafschap. Een treffen tussen de nummer tien en de nummer zeven van de Beloftencompetitie. De ploeg van Michel Jansen is bezig aan een wisselvallig seizoen. Van de vijf wedstrijden verloor het er tot dusver drie en won het er twee. In de oefenwedstrijden presteert de ploeg een stuk beter. De laatste twee werden gewonnen van respectievelijk Schalke '04 en Jong Cambuur. In beide wedstrijden scoorde Ruben de Jager drie keer. [google]

In Doetinchem kwam de ploeg van Michel Jansen in de 15e minuut op een 1-0 achterstand door Van der Meij. Het was tevens de ruststand. Nadat de tweede helft al was afgetrapt besloot de scheidsrechter de wedstrijd in de 64e minuut stil te leggen vanwege de vele mist. Uiteindelijk werd besloten het duel definitief te staken.