Ebecilio debuteert, Chery laat voeten spreken

Kyle Ebecilio vertrok deze maand naar Engeland, en heeft gisteren zijn debuut gemaakt voor Nottingham Forest. Ook voormalig Tukker Tjaronn Chery, die deze zomer geld in het laatje van FC Twente bracht, heeft gisteren gespeeld. Hij liet direct zijn voeten spreken door twee keer te scoren voor zijn nieuwe club.

Tjaronn Chery heeft zijn eerste twee treffers voor Queens Park Rangers nu officieel op zijn naam staan. De ploeg van de ex-Tukker won met 4-2 van Rotherham United. Chery heeft het publiek met dit optreden meer dan eens voor zich gewonnen, en werd in blessuretijd beloond met een publiekswissel. Voormalig FC Twente-speler Leroy Fer zat gisteren niet bij de selectie.

[google] Kyle Ebecilio mocht gisteren zijn eerste wedstrijd spelen voor Nottingham Forest. De uitwedstrijd tegen Bolton Wanderers werd met 1-1 gelijkgespeeld. De drie punten leken binnen voor de ploeg van Ebecilio, nadat zijn ploeggenoot tien minuten voor tijd de score wist te openen. Doelpuntenmaker David Vaughan verving Kyle Ebecilio, die na 75 minuten het veld verliet. Toch kwam de thuisploeg in de allerlaatste minuut van de blessuretijd langszij.