eDivisie: FC Twente en Sparta zorgen voor vuurwerk in speelronde 6

Emre Benli heeft namens FC Twente een punt overgehouden aan speelronde zes van de eDivisie. De Tukker nam het op tegen Frank van der Slot die speelt namens Sparta Rotterdam. Emre scoorde voorafgaand aan dit duel nog maar twee puntjes terwijl tegenstander Van der Slot slechts één keer verloor.

De wedstrijd tussen FC Twente en Sparta werd een ware kraker. Emre wist maar liefst drie keer op voorsprong te komen, maar moest uiteindelijk genoegen nemen met een punt. Even leek hij de wedstrijd nog te gaan verliezen doordat Van der Slot in de 88e minuut de 3-4 scoorde en hiermee voor het eerst in de wedstrijd op voorsprong kwam. Echter was het slotwoord aan Emre die in blessuretijd de 4-4 scoorde.

Voor Emre was het het tweede gelijkspel op rij. Vorige week speelde hij met 2-2 gelijk tegen Dani Hagebeuk, de eSporter van Ajax. Er zit een stijgende lijn in, maar het kan en moet beter.

Om de samenvatting te bekijken: klik hier.[google]