eDivisie: Kok verplettert PSV namens FC Twente en boekt zijn eerste zege

FC Twente eSporter Tony Kok heeft vandaag namens FC Twente weten te stunten in de uitwedstrijd tegen PSV. Hij won met maar liefst 0-5 van één van de grootste concurrenten voor de titel. Kok had de eerste twee speelronden niet gewonnen. Hij verloor de eerste wedstrijd met 0-5 van Roda JC en speelde de tweede wedstrijd met 2-2 gelijk tegen Excelsior. Zijn tegenstander uit Eindhoven was nog ongeslagen met zes punten uit twee wedstrijden. [google]

Kok kwam al in de 8e minuut op voorsprong, maar zag zijn doelpunt afgekeurd worden vanwege buitenspel. In de 26e minuut scoorde hij wederom. Deze keer werd het doelpunt wel goedgekeurd. Tony hield het beste van het spel en tien minuten later verdubbelde hij de score. Dit was tevens de ruststand.

Na rust ging Kok vrolijk door en zette in de 57e minuut de 0-3 op het scorebord. Hier bleef het niet bij want tien minuten voor tijd werd het 0-4 en in de 88e minuut zelfs 0-5.

"Ik weet dat als ik m'n spel speel, dan ben ik, en dat klinkt misschien arrogant, één van de besten van de wereld. En ik denk dat ik dat in deze pot heb laten zien", aldus een zelfverzekerde Kok direct na afloop van de wedstrijd.