eDivisie

Edivisie: FC Twente zakt op ranglijst ondanks overwinning

Edivisie: FC Twente zakt op ranglijst ondanks overwinning

Het duo e-sporters van FC Twente heeft dinsdag en woensdagavond wederom mogen aantreden in de Edivisie. Enis Tokdemir en Brent Weerink namen het dinsdag op tegen het duo van Willem II, woensdag was in de Overijsselse derby PEC Zwolle de tegenstander.

De week begon voor de Tukkers met een wedstrijd tegen Willem II. Enis Tokdemir trapte het tweeluik af in een duel met Tim van Doleweerd. Tokdemir wist zich na een 2-0 achterstand knap te herpakken door op 2-2 te komen. Omdat Brent Weerink vervolgens zeer knap met 4-1 won, waren de drie punten uiteindelijk voor de mannen uit Enschede.

Woensdagavond was het tijd voor de Overijsselse derby, FC Twente nam het op tegen het hoger aangeschreven PEC Zwolle. Wederom begon Tokdemir, de e-sporter van FC Twente was echter kansloos tegen ex-FC Twente e-sporter Tony Kok, hij was met 2-0 te sterk voor Tokdemir. In de tweede wedstrijd wist Weerink dit niet te herstellen, hij speelde 2-2 in duel met Stefan Vellinga.

Met de drie punten die FC Twente deze week heeft gepakt schiet het niets op. De Tukkers zakken zelfs één plaats op de ranglijst, en staan daarom twaalfde. Pijnlijk genoeg één plek achter de provinciegenoot uit Almelo.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties