FC Twente Nieuws

Eén FC Twente-speler opgenomen in Elftal eerste seizoenhelft 2020-2021

Eén FC Twente-speler opgenomen in Elftal eerste seizoenhelft 2020-2021

FC Twente doelman Joël Drommel is opgenomen in het elftal van de eerste seizoenshelft van ESPN. De 24e jarige sluitpost is dit seizoen een van de belangrijkste factoren bij zijn ploeg. Mede dankzij Drommel bevinden de Tukkers zich op dit moment op een zevende plek in de eredivisie.

Het seizoen van Drommel kan eigenlijk al niet meer stuk. De geboren Bussumer werd door bondscoach Frank de Boer namelijk opgeroepen voor Oranje. Sindsdien groeit Drommel alleen maar verder door, en valt hij wekelijks op met geweldige reflexen.

Een ander handelsmerk van de doelman is zijn uittrap. Drommel heeft de gave om vanuit zijn strafschopgebied, een aanvaller alleen voor het vijandige doel te zetten. Dit viel onder andere op in de wedstrijd tegen Ajax, waar hij Danilo alleen op het doel van Onana afstuurde. De Braziliaan faalde echter oog in oog met de sluitpost van de Amsterdammers.

Eén FC Twente-speler opgenomen in Elftal eerste seizoenhelft 2020-2021

De volgers van ESPN mochten het elftal samenstellen. Dit zorgde onder andere voor een overtal aan PSV'ers, namelijk zes. Feyenoord is dubbel vertegenwoordig met Senesi en Berghuis. De Ajacieden moeten het doen met Gravenberch.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties