Eerste elftal

3 juli eerste training, Odense BK oefentegenstander als afsluiter trainingskamp

3 juli eerste training, Odense BK oefentegenstander als afsluiter trainingskamp

Nu FC Twente zich heeft geplaatst voor de tweede voorronde van de Conference League kunnen de spelers zich opmaken voor een welverdiende vakantie. Ze krijgen exact drie weken om zich weer op te laden voor het nieuwe seizoen. Op maandag 3 juli staat de eerste training op het programma op het trainingscentrum in Hengelo. Vijf dagen later volgt de eerste oefenwedstrijd.

De eerste tegenstander van de voorbereiding was al een tijdje bekend. FC Twente gaat op bezoek bij Rood Zwart uit Delden dat dit jaar haar 100-jarig jubileum viert. Na die wedstrijd volgt er een trainingskamp. De ploeg blijft dicht bij huis en verblijft van 10 tot en met 15 juli in de Lutte. Het trainingskamp wordt afgesloten met een oefenwedstrijd tegen Odense BK. Die wedstrijd wordt gespeeld bij GFC Goor.

De Deense ploeg was in 2011 één van de tegenstanders in de Europa League. De heenwedstrijd in Denemarken werd destijds gewonnen met 4-1. De doelpuntenmakers waren Brama, Bajrami, Chadli en De Jong. De return in Enschede eindigde in 3-2. Toen scoorde Odense een eigen goal waarna ook Landzaat en Fer doel troffen namens FC Twente.

Programma voorbereiding FC Twente seizoen 2023-2024

Maandag 3 juli
Eerste training

Zaterdag 8 juli
Rood Zwart – FC Twente, Delden

Maandag 10 juli t/m zaterdag 15 juli
Trainingsweek in De Lutte

Zaterdag 15 juli
FC Twente - Odense BK, GFC Goor

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties