Eerste elftal

Aad de Mos overtuigd: FC Twente schuurt tegen de top, Ajax is al uitgespeeld

Aad de Mos overtuigd: FC Twente schuurt tegen de top, Ajax is al uitgespeeld

De competitie is nog maar net begonnen, maar de eerste contouren beginnen zich nu al af te tekenen. AZ, PSV en FC Twente hebben na vier wedstrijden met twaalf punten de volle buit gepakt. Ajax is aan het kwakkelen en staat nu op de twaalfde plek met maar liefst zeven punten achterstand op het bovengenoemde drietal. Inmiddels hebben diverse kenners zich uitgesproken over de clubs die mee gaan doen om de titel, en dus kan ook Aad de Mos niet achterblijven.

Voor hem gaat de titelstrijd dit seizoen tussen twee clubs: PSV en regerend landskampioen Feyenoord. "PSV speelt fantastisch voetbal op dit moment. AZ en Twente spelen ook goed voetbal, maar die hebben te smalle selecties om het vol te houden tot het einde van het seizoen. PSV en Feyenoord hebben fantastische selecties, kunnen rouleren en gaan absoluut strijden voor de titel."

En Ajax? Maken die nog kans op de titel? "Dit elftal van Ajax is een middenmoot-efltal. Die komt niet in aanmerking voor de eerste vier posities. Die kunnen niet tegen het voetbal van FC Twente en AZ op, want die zitten vlak achter de échte top PSV en Feyenoord. Ajax zal moeten knokken om vijfde te worden en daar zullen ze hun stinkende best voor moeten doen." En als het de Amsterdammers wel lukt? "Als ze kampioen of tweede worden, dan moeten ze Steijn en Mislintat vijf jaar erbij geven", besluit De Mos in het Eindhovens Dagblad.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties