Eerste elftal

Aankopen Arnold Bruggink onder de loep: Wie is er top en wie flop?

Aankopen Arnold Bruggink onder de loep: Wie is er top en wie flop?

Afgelopen zomer was Arnold Bruggink voor het eerst eindverantwoordelijk voor het transferbeleid als technisch directeur van FC Twente. Hij nam het stokje over van Jan Streuer die aan de club verbonden bleef als technisch adviseur. In zijn eerste periode trok Bruggink zeven nieuwe spelers aan waarvan er na het vertrek van Ugalde naar Spartak Moskou nog zes actief zijn voor de nummer drie van de eredivisie: Naci Ünüvar, Alec van Hoorenbeeck, Youri Regeer, Younes Taha, Carel Eiting en Mitchell van Bergen.

Inmiddels zit twee derde van de competitie erop en is het tijd om de zomerse aankopen van Arnold Bruggink te beoordelen met een cijfer. We hebben alleen de spelers meegenomen van de zomerse transferwindow, want die hebben inmiddels ruim de tijd gehad om zich aan te passen aan de nieuwe club en de speelstijl die Oosting hanteert. De vraag aan jullie supporters: Wie is top en wie is flop?

Poll

Welke cijfer verdient Naci Ünüvar?

Poll

Welke cijfer verdient Alec van Hoorenbeeck?

Poll

Welke cijfer verdient Youri Regeer?

Poll

Welke cijfer verdient Younes Taha?

Poll

Welke cijfer verdient Carel Eiting?

Poll

Welke cijfer verdient Mitchell van Bergen?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties