Eerste elftal

Aanwezigheid Weghorst bij duel tegen FC Utrecht niet zonder reden: "Dit doet hij bewust"

Aanwezigheid Weghorst bij duel tegen FC Utrecht niet zonder reden: "Dit doet hij bewust"

Wout Weghorst is al heel zijn leven fan van FC Twente en heeft in het verleden aangegeven graag voor de Tukkers te spelen. Arnold Bruggink zou komende zomer niets liever dan de spits, die momenteel op huurbasis uitkomt bij Hoffenheim, naar Enschede halen. Afgelopen wedstrijd tegen FC Utrecht was de speler geboren in Borne aanwezig in de Grolsch Veste.

Tijmen van Wissing denkt dat Weghorst niet zomaar op de tribunes gaat zitten bij de club waar hij dolgraag voor wil spelen. "Ik had het leuk gevonden als hij helemaal zonder petje zat vanaf het begin af aan, in plaats van zo undercover. Ik kan het mis hebben, want ik ken hem niet heel goed, maar dit doet hij bewust ik denk echt dat hij dit bewust doet", vertelt hij bij De Oosttribune.

Nico Wantia begrijpt de uitspraak van Van Wissing niet en vraagt de reden hierachter. "Even een beetje voor reuring zorgen, denk ik. Natuurlijk hij is ook FC Twente fan, maar hij weet ook dat het dan over hem gaat en dan gaat hij er zitten. Ik denk dat hij er nog een beetje over nadenkt ook. Natuurlijk mag hij in de Grolsch Veste komen, want ik denk dat hij daar even met zijn familie een uitje had en dat is prima."

Van Wissing denkt niet dat de spits op deze manier de overstap wil afdwingen. "Ik denk niet dat hij een transfer wil forceren, want als hij water bij de wijn doet dan is hij volgend jaar spits van FC Twente. Anders gaat Bruggink ook niet met hem praten." De clubwatcher hoopt dat Weghorst naar Enschede wordt gehaald. "Als je een spits met die mentaliteit en zo'n statuur kan krijgen dan moet je dat doen. Het lijkt me heerlijk dat theater", besluit Van Wissing.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties