Eerste elftal

Actie: Win 100 (!!) keer je inzet bij winst FC Twente of Ajax

Actie: Win 100 (!!) keer je inzet bij winst FC Twente of Ajax

Komende zondag staat de laatste wedstrijd van de reguliere competitie op het programma. Dan neemt de ploeg van Ron Jans het in een stijf uitverkochte Grolsch Veste op tegen Ajax. Een absolute kraker want beide ploegen hebben nog iets om voor te spelen. FC Twente kan bij winst een clubrecord vestigen en Ajax is samen met PSV nog volop in de strijd om plek twee in de eredivisie.

Speciaal voor deze beslissende wedstrijd heeft onze partner BetCity een knaller van een actie. Win maar liefst 100 (!!) keer je inzet als FC Twente weet te winnen van Ajax of andersom. Klik hier om de actie direct te claimen. Let op. Deze actie is alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder.

Dat is nog niet alles want de 100x-actie is ook geldig voor de wedstrijden van PSV en Feyenoord. PSV gaat komende zondag op bezoek bij AZ en de kersverse kampioen Feyenoord speelt thuis tegen Vitesse. Klik hier om je direct te registreren en de actie te claimen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties