Eerste elftal

ACTIE! Win 50!! keer je inzet bij winst FC Twente op FC Emmen

ACTIE! Win 50!! keer je inzet bij winst FC Twente op FC Emmen

FC Twente gaat voor de eerste wedstrijd van de laatste en beslissende fase van de competitie op bezoek bij FC Emmen. Zondag om 12:15 uur wordt afgetrapt op De Oude Meerdijk, waar FC Twente weer wordt gesteund door een uitverkocht uitvak. Eerder dit seizoen wist de ploeg van trainer Ron Jans in eigen huis te winnen van de Drentenaren. Begin januari werd het 2-0 door doelpunten van Ricky van Wolfswinkel en Michal Sadílek.

Ook voor deze wedstrijd heeft BetCity weer een prachtige actie in huis. Heb je nog geen account en denk je dat FC Twente wint in Emmen? Dan win je maar liefst 50!! keer je inzet terug! Profiteren van deze fantastische deal? Klik dan op deze link! Let wel op: de actie geldt alleen voor mensen die 24 jaar of ouder zijn.

Wil je je gestorte geld inzetten of heb je al een account? Profiteer dan nu van geweldige quoteringen op BetCity. Scoort Václav Cerny de eerste goal van de wedstrijd, zoals hij bij de vorige uitoverwinning tegen Fortuna Sittard deed? Dan pak je 5.80 keer je inzet terug! Scoort Manfred Ugalde weer twee doelpunten, zoals hij dat bij zijn laatste twee basisplaatsen deed? Dan win je maar liefst 10.00 keer je inzet terug!

Zondag om 12:15 uur wordt afgetrapt op De Oude Meerdijk. Het stadion zal volledig vol zitten: alle stoeltjes, inclusief die in het uitvak, zijn verkocht. De scheidsrechter van dienst is Martin van den Kerkhof en de wedstrijd wordt live uitgezonden op ESPN 2. De voorbeschouwing begint om 11:45 uur.

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. Actie alleen voor 24 jaar en ouder.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties