Eerste elftal

Actie: Win 50 (!) keer je inzet bij winst FC Twente op Feyenoord

Actie: Win 50 (!) keer je inzet bij winst FC Twente op Feyenoord

Zondag staat er alweer een kraker op het programma. Dan neemt FC Twente het in de eigen Grolsch Veste op tegen Feyenoord. De wedstrijd is tot de laatste stoel uitverkocht en de verwachting is dat het een ware heksenketel gaat worden. Voor deze topper heeft onze partner BetCity weer een topactie. Wint FC Twente, dan win je 50 (!) keer je inzet terug. Let op. Actie geldt alleen voor 24 jaar en ouder.

Beide buitenspelers van FC Twente steken momenteel in een uitstekende vorm. Zowel Cerny als Misidjan maken het de verdedigers van de tegenstanders de laatste weken flink lastig. Cerny scoorde zelfs twee wedstrijden op rij. Voor de aanvallers heeft BetCity twee mooie odds toegewezen.

Schiet Cerny op doel tegen Feyenoord, dan win je 1.64 keer je inzet. Denk je dat jij twee keer op doel gaat schieten en lukt dit? Dan pak je 3.80 keer je inzet. Heb je meer vertrouwen in Misidjan? Als hij één keer op doel schiet zijn de odds 1.67. Schiet hij 2 keer of vaker op doel dan pak je maar liefst 4.00 keer je inzet. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties