Eerste elftal

Afscheidswedstrijd Brama: Koop nu je plek terug in de Grolsch Veste

Afscheidswedstrijd Brama: Koop nu je plek terug in de Grolsch Veste

Op vrijdag 8 september staat de afscheidswedstrijd van clubicoon Wout Brama op de agenda. De middenvelder speelde afgelopen seizoen tegen Sparta de laatste wedstrijd uit zijn loopbaan. Omdat Brama zoveel heeft betekend voor de club werd besloten om hem, net als Sander Boschker in 2014, een afscheidswedstrijd te gunnen in de Grolsch Veste. Het belooft een schitterende happening te worden en inmiddels is de kaartverkoop gestart. Klik hier om direct kaarten te bestellen.

De kaarten worden online en bij het stadion verkocht. Seizoenkaarthouders hebben dan tot en met zondag 20 augustus de kans om hun eigen plek in het stadion terug te kopen. Op 22 augustus begint de vrije verkoop. Kaarten kosten 10 euro voor de korte en lange zijde. Kaarten voor de Diekmantribune zijn met 12,50 euro iets duurder.

Er worden twee teams gevormd die het op vrijdag 8 september tegen elkaar op gaan nemen. Het eerste team bestaat uit spelers van het kampioensteam van 2010 en het team dat een jaar daarna de KNVB-beker wist te winnen. Bryan Ruiz, Blaise Nkufo, Theo Janssen, Peter Wisgerhof en Douglas hebben al toegezegd aanwezig te zullen zijn. Het tweede team zal bestaan uit een mix van spelers waarmee Brama heeft samengespeeld in zijn carrière.

Trainersduo Manchester United

Natuurlijk moeten beide teams ook gecoacht worden. Steve McClaren en Erik ten Hag zullen overkomen uit Manchester om het team van 2010 en 2011 onder hun hoede te nemen. Het andere team wordt gecoacht door Fred Rutten, Rini Coolen en Jan van Staa. Trainers die allemaal een belangrijke rol hebben gespeeld in de carrière van Wout Brama.

Het voorprogramma begint die dag om 19:00 uur en om 19:30 uur volgt de aftrap. Ben jij er ook bij?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties