Eerste elftal

Afscheidswedstrijd Wout Brama wordt LIVE uitgezonden op tv

Afscheidswedstrijd Wout Brama wordt LIVE uitgezonden op tv

Hoewel de internationals zijn uitgevlogen voor de interlandperiode, wordt er vanavond een bijzondere wedstrijd gespeeld in de Grolsch Veste. Dan staat de afscheidswedstrijd van clubicoon Wout Brama op het programma. RTV Oost gaat verslag doen van de festiviteiten en zal ook de wedstrijd live uitzenden. De uitzending begint om 17:10 uur en de aftrap van de wedstrijd volgt om 19:00 uur.

Clubicoon Wout Brama beëindigde aan het einde van vorig seizoen zijn carrière. Daarin droeg hij maar liefst vijftien seizoenen het shirt van FC Twente. Hij won met Twente alles wat er in Nederland te winnen is. In 2010 pakte hij de landstitel, een jaar later de KNVB Beker en in 2018 mocht hij als aanvoerder de kampioensschaal van de Eerste Divisie omhoog houden. Daarnaast heeft hij nog twee Johan Cruijff Schalen gewonnen. Hij won als enig actieve speler alle hoofdprijzen die er te winnen zijn in het Nederlandse profvoetbal.

In De Grolsch Veste wordt het vandaag een weerzien met veel oude bekenden. Blaise Nkufo, Theo Janssen, Bryan Ruiz, Kenneth Perez, Peter Wisgerhof, Douglas, Sander Boschker, Ronnie Stam, Jeroen Heubach, Nicky Kuiper, Arnold Bruggink, Karim El Ahmadi, Orlando Engelaar, Eljero Elia zullen allemaal hun rentree maken in de Grolsch Veste. Steve McClaren, Erik ten Hag, Fred Rutten, Rini Coolen en Jan van Staa zijn de coaches van de twee teams die het tegen elkaar gaan opnemen.

Inmiddels zijn er meer dan 25.000 kaarten verkocht en de verwachting is dat er ook vandaag nog een flink aantal kaarten over de toonbank zullen gaan. De supporters die aanwezig zijn in het stadion krijgen allemaal een aandenken van Wout Brama. Hij heeft namelijk duizenden sleutelhangers laten maken als cadeautje voor de fans. Daarnaast is er ook nog een gratis poster voor de liefhebbers.

Programma:
16.30 uur - Horeca rondom De Grolsch Veste geopend
17.30 uur - De Grolsch Veste geopend
17.45 uur - Voorwedstrijd Wout & Maud
18.15 uur - Warming-up selecties
19.00 uur - Voorprogramma met opkomst van Wout en alle spelers
19.30 uur - Aanvang wedstrijdRond
21.00 uur - Eindprogramma op het veld

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties