Eerste elftal

'Afsluitende training zaterdag op nieuw grasveld in de Grolsch Veste'

'Afsluitende training zaterdag op nieuw grasveld in de Grolsch Veste'

Na de bekerwedstrijd tegen Telstar werd besloten om het grasveld in de Grolsch Veste te vervangen. Het was dermate beschadigd dat de club geen andere optie zag dan nieuwe graszoden te plaatsen. Een duur grapje, want het vervangen van een veld kost rond de 100.000 euro. Donderdag werden de nieuwe zoden gelegd en vrijdag werd het veld officieel opgeleverd.

Komende zondag wacht de eerste test voor het veld. Dan neemt FC Twente het in de Veste op tegen FC Utrecht. Om te wennen aan de nieuwe ondergrond wordt de afsluitende trainer afgewerkt in de Grolsch Veste. Althans als het weer he toestaat, zo vertelt Ron Jans vrijdag voor de camera van 1Twente.

Volgens mij is het wel goed om even proef te draaien als dat lukt." Dit is volgens de oefenmeester afhankelijk van het weer. "Als het weer meewerkt, en dat lijkt erop, dan kunnen we zaterdagmorgen misschien in de Grolsch Veste trainen." Er wordt zaterdag geen neerslag verwacht dus de kans dat de training op de nieuwe mat doorgaat is groot.

De wedstrijd FC Twente - FC Utrecht wordt zondag afgetrapt om 14:30 uur. Er zijn geen uitsupporters aanwezig waardoor ook het uitvak gevuld zal zijn met Tukkers. De KNVB heeft Martin van den Kerkhof aangesteld als de scheidsrechter.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties