Eerste elftal

'Als je je eigen speler uitfluit, ben je de seizoenkaart van FC Twente niet waard'

'Als je je eigen speler uitfluit, ben je de seizoenkaart van FC Twente niet waard'

Daan Rots speelde zaterdag geen beste wedstrijd tegen NEC Nijmegen. Dat was in het stadion al te merken. In De Grolsch Veste voelde je bij de wissel van Rots in de 75e minuut, toen Younes Taha hem verving, dat sommige supporters blij waren dat de 22-jarige rechtsbuiten werd gewisseld. Leon ten Voorde en Fardau Wagenaar verafschuwen dit.

"Rots wordt uitgefloten", zegt Wagenaar bij de podcast De Ballen Verstand van TC Tubantia. "Het is een jongen uit de eigen streek, met het grootste hart voor FC Twente, en wordt dan zo behandeld. Steun zo'n jongen dan als hij het even moeilijk heeft."

"Niet bij het grote deel, maar bij een deel was er cynisch applaus", haakt Ten Voorde in. "Je hoorde het gewoon heel goed. Er wordt dan gezegd: 'Je verdedigt je vriendje omdat hij uit Groenlo komt'. Daar heeft het niks mee te maken."

"Hij speelde niet goed en als je niet goed speelt, mag er misschien best een keer een andere in. Het feit dat je een speler die altijd zijn best doet en niet goed speelde gaat uitfluiten of cynisch gaat applaudisseren omdat hij eruit gaat... Ga dan lekker een jaarkaart bij Manchester City kopen, want dan ben je de seizoenkaart van Twente niet waard", besluit Ten Voorde.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties