Eerste elftal

AWAYDAY: FC Twente-supporters gratis naar uitwedstrijd tegen Ajax door Ziyech-transfer

AWAYDAY: FC Twente-supporters gratis naar uitwedstrijd tegen Ajax door Ziyech-transfer

Zondag 12 maart speelt FC Twente om 16.45 uur de uitwedstrijd tegen Ajax. De kaartverkoop voor deze wedstrijd start aanstaande maandag (27 februari) om 13.00, meldt FC Twente op haar digitale thuis.

FC Twente-supporters hoeven voor deze uitwedstrijd alleen te betalen voor de bus of voor een parkeerticket bij de Amsterdam ArenA bij eigen vervoer. Het wedstrijdticket voor het uitvak is gratis. Tijdens de transfer van Hakim Ziyech naar Ajax is de Enschedese club overeengekomen dat de supporters dit seizoen niet hoeven te betalen voor hun ticket in het uitvak bij Ajax.

FC Twente heeft de beschikking over 1200 kaarten en per (S)CC kan er één kaart aangevraagd worden. De verkoop van deze uitwedstrijd loopt tot donderdag 9 maart 12.00 uur. Zoals gezegd begint de wedstrijd pas om 16.45, maar het is voor FC Twente-supporters niet toegestaan om zich op de wedstrijddag in de binnenstad van Amsterdam te begeven. Ook is het tijdens de heenreis niet toegestaan om alcohol te nuttigen en geldt er een algeheel rookverbod in de Amsterdam ArenA, dus ook voor het uitvak.

[google]Eigen vervoer

Supporters die met eigen vervoer afreizen, kunnen parkeren op de diverse parkeerterreinen rondom de Amsterdam ArenA. Parkeerkosten €12,- In de voorverkoop zijn parkeerkaarten verkrijgbaar voor €6,- (www.onlineticket.nl).
Voor leden van supportersverenigingen is de wedstrijdkaart gratis, niet-leden betalen een toeslag van € 2,50.

Busvervoer

Omwissellocatie bussen: Shell Tankstation langs de A2 in Breukelen (Tussen 15.00 uur en 15.15 uur)
- Vertrektijd vanaf De Grolsch Veste: 13.45 uur
- Leden supportersvereniging: € 21,25 (ticket + bus)
- Niet-leden supportersvereniging: € 23,75 (ticket + bus + € 2,50)

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties