Eerste elftal

AWAYDAY: Steun FC Twente tegen PSV voor ommekeer in uitwedstrijden

AWAYDAY: Steun FC Twente tegen PSV voor ommekeer in uitwedstrijden

FC Twente speelt komende week drie thuiswedstrijden tegen respectievelijk Roda JC (21 oktober), FC Eindhoven (24 oktober) en Excelsior 27 oktober. De week erop, op zondag 5 november, wacht FC Twente de uitwedstrijd tegen koploper PSV.

FC Twente maakt op haar website bekend dat de kaartverkoop voor deze wedstrijd begint op maandag 23 oktober en loopt tot donderdag 2 november. Per (Seizoen)clubcard kan er één kaart gekocht worden voor de uitwedstrijd in Eindhoven. De wedstrijd in het Philips Stadion begint om 16.45 uur.

De Tukkers kunnen de steun in uitwedstrijden goed gebruiken aangezien de laatste acht uitwedstrijden van de Enschedeërs verloren ging. Saillant detail: FC Twente is wel de laatste eredivisieploeg die een punt meenam uit het Philips Stadion.

Autocombi
Supporters die met de autocombi naar PSV– FC Twente gaan dienen gebruik te maken van de omwissellocatie De Geffense Barriére, gelegen aan de A59 bij Oss.

[google]De exacte omwisseltijd is afhankelijk van het aantal bussen/clusters, dit zal tussen 15.00 en 16.00 uur zijn. Het tweede omwisselpunt betreft Strijp S, het parkeerterrein van PSV.

Autokaarten zijn uitsluitend verkrijgbaar bij een afname van 4 kaarten.
Leden supportersvereniging: € 17,10
Niet-leden supportersvereniging: € 19,60

Buscombi
De bus vanaf De Grolsch Veste vertrekt om 13.00 uur
Leden supportersvereniging: € 36,35 (€19,25 bus + € 17,10,- ticket)
Niet-leden supportersvereniging: € 38,85 (€19,25 bus + € 17,10 ticket + € 2,50)

Foto: Orange Pictures
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties