Eerste elftal

AZ verliest na uitspelen gestaakt duel van NEC

AZ verliest na uitspelen gestaakt duel van NEC

Woensdagavond speelde AZ de gestaakte wedstrijd tegen NEC uit. De originele wedstrijd vond plaats op 29 oktober, Bas Dost viel echter geblesseerd uit. Hij werd onwel tijdens de wedstrijd en moest gereanimeerd worden. De wedstrijd werd gestaakt met een stand van 1-2 in het voordeel van de Nijmegenaren.

Op 6 december werden de laatste vijf minuten van de wedstrijd uitgespeeld. AZ kreeg nog de kans op de gelijkmaker, maar slaagde er niet in om deze te scoren. De wedstrijd eindigde in 1-2, waardoor de ploeg uit Alkmaar op dertig punten blijft staan. Hiermee heeft het evenveel punten als FC Twente, waardoor de strijd om de derde plek in volle gang blijft. De Tukkers spelen in speelronde 15 tegen Excelsior, AZ krijgt FC Almere City op bezoek. Lukt het de Alkmaarders om te winnen van de huidige nummer zestien of morst het punten. Mocht het punten verliezen krijgt FC Twente de kans op de derde plek, maar dan moet het aanstaande vrijdag wel winnen van de Kralingers.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties