Eerste elftal

BAM! Alom geroemde Unnerstall verdient plek in EA Sports Team van de Week

BAM! Alom geroemde Unnerstall verdient plek in EA Sports Team van de Week

Lars Unnerstall werd na afloop van de wedstrijd tussen Feyenoord en FC Twente alom geroemd. Arne Slot gaf aan dat hij het niet prettig vindt om tegen Unnerstall te spelen, Mats Wieffer sprak tegenover Daan Rots vol lof over de doelman en ook in de media waren er veel complimenten voor de doelman, die bijvoorbeeld een plekje kreeg in het Elftal van de Week van oud-international Ernie Brandts.

Door zijn geweldige wedstrijd tegen Feyenoord, waarin de 33-jarige doelman onder andere een strafschop stopte, heeft Unnerstall van EA Sports een plekje gekregen in het twintigste Team van de Week van FC 24, voorheen beter bekend als FIFA. Hij is na Manfred Ugalde al de tweede FC Twente-speler in korte tijd die een plekje weet te bemachtigen in het team. Helaas moet Unnerstall het doen met een plaats op de bank, want LOSC Lille-doelman Lucas Chevalier krijgt met een beoordeling van 87 een basisplaats.

Daarmee komt Unnerstall net te kort voor een plek bij de eerste elf, ondanks een flinke upgrade: waar zijn normale kaart een beoordeling van 79 heeft, is zijn Team van de Week-kaart maar liefst 85-rated. Twee jaar geleden kreeg Unnerstall ook al een keer een speciale kaart van EA Sports. Toen zat hij in het Team van het Seizoen van de eredivisie van FIFA 22.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties