Eerste elftal

BAM! Grolsch Veste na PSV ook ramvol tegen Excelsior

BAM! Grolsch Veste na PSV ook ramvol tegen Excelsior

Na zondag met 3-1 te hebben gewonnen op bezoek bij Go Ahead Eagles, wacht komende vrijdag de volgende wedstrijd voor FC Twente. Dan neemt de ploeg van Joseph Oosting het in speelronde 15 in eigen huis op tegen Excelsior, de huidige nummer tien van de eredivisie. FC Twente staat vierde met een voorsprong van veertien punten op de Rotterdammers.

Net als de vorige wedstrijden zal de Grolsch Veste komende vrijdag weer vol zitten. Op dit moment zijn er nog maar enkele kaarten verkrijgbaar op de Diekmantribune, de lange zijde tegenover de hoofdtribune. Op het moment van schrijven zijn er nog maar 43 kaarten beschikbaar. Alleen in vak 129 zijn nog enkele plekken naast elkaar beschikbaar. Wees er dus snel bij. Klik hier om direct kaarten te bestellen.

De aftrap van de wedstrijd vindt vrijdag plaats om 20:00 uur. De KNVB heeft Ingmar Oostrom aangesteld als de scheidsrechter. Hij wordt geassisteerd door grensrechters Michael Osseweijer en Sjoerd Nanninga. Michael Eijgelsheim is de vierde official. De rol van VAR is weggelegd voor Erwin Blank, die geassisteerd zal worden door AVAR Yorick Weterings.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties