Eerste elftal

BAM! Meer dan een derde van seizoenkaarten verlengd binnen anderhalve dag

BAM! Meer dan een derde van seizoenkaarten verlengd binnen anderhalve dag

Dinsdagochtend om 9:00 uur begon voor de huidige jaarkaarthouders de verlengperiode voor het komende seizoen 2023-2024. Hoewel het een normale werkdag betrof, stond de teller na twee uur al op 2.000 verlengingen. Nu nog geen anderhalve dag later is dit aantal met een flink aantal gestegen naar 8.000 stuks. Dit betekent dat al meer dan een derde van de huidige seizoenkaarthouders hun seizoenkaart hebben verlengd.

Het is een schitterend aantal omdat de huidige jaarkaarthouders nog drie weken de tijd hebben om hun jaarkaart te verlengen. Ze hebben tot en met 10 mei de kans te verlengen. De niet geclaimde plekken worden eerst aangeboden tijdens de verhuisdagen op 16 en 17 mei. De dan nog beschikbare vrije plekken worden dan op 23 mei aangeboden aan de supporters die op de wachtlijst staan.

Afgelopen seizoen verkocht FC Twente voor het eerst in jaren alle beschikbaren 22.500 jaarkaarten. De overige 7.500 plekken zijn gereserveerd voor sponsoren, het uitvak en de vrije verkoop.

Belangrijke data 

Dinsdag 18 april t/m woensdag 10 mei
Verlengperiode Seizoenkaart- en Premium Seat-houders

Dinsdag 16 mei en woensdag 17 mei
Verplaatsperiode Seizoenkaart- en Premium Seat-houders

Dinsdag 23 mei
Start verkoop wachtlijst

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties