Eerste elftal

BAM! Twente-supporters verlengen massaal hun seizoenkaarten

BAM! Twente-supporters verlengen massaal hun seizoenkaarten

Dinsdagochtend om 9:00 uur startte de verlengperiode voor de huidige seizoenkaarthouders van FC Twente. Ze hebben tot en met uiterlijk 12 mei de kans om hun huidige plek te reserveren voor het komende seizoen 2024-2025. Inmiddels zijn we nog geen zes uur verder en de seizoenkaarten vliegen over de toonbank. Bijna een kwart van alle jaarkaarthouders heeft de jaarkaart al verlengd! De teller staat op het moment van schrijven op 5.114. Dat is 22,7 procent van de in totaal 22.500 seizoenkaarten.

Supporters die verlengen krijgen van FC Twente een jubileumcadeau. Omdat de club komend seizoen 60 jaar bestaat ontvangen alle verlengers in december een unieke scheurkalender. Let op, dit geldt alleen voor de supporters die hun huidige jaarkaart verlengen.

Hoe kan ik verlengen?

  • Je kunt online verlengen. Alle huidige seizoenkaarthouders ontvangen dinsdag 23 april een persoonlijke e-mail. Hierin staat een directe link naar de ticketing-pagina waar de seizoenkaart klaar staat.
  • Mocht je geen e-mail hebben ontvangen, ga dan naar kaartverkoop.fctwente.nl en log in met je gegevens. Op hier kun je je seizoenkaart verlengen. 
  • Mocht het toch niet helemaal lukken, óf mocht je op zoek zijn naar wat ondersteuning, dan vind je op deze pagina drie verschillende instructievideo's. 
  • De receptie van De Grolsch Veste is op doordeweekse dagen geopend van 09.00 uur tot 17.00 uur, ook hier is het mogelijk om de seizoenkaart te verlengen.
  • Tijdens de verlengperiode is het niet mogelijk om een extra kaart bij te kopen. Je kunt tot en met zondag 12 mei alleen je eigen kaart verlengen.

Belangrijke data

Dinsdag 23 april (09.00 uur) t/m zondag 12 mei (23.59 uur)
Verlengperiode Seizoenkaart- en Premium Seat (Plus)-houders

Woensdag 15 mei en donderdag 16 mei
Verplaatsperiode Seizoenkaart- en Premium Seat-houders

Woensdag 22 mei
Start verkoop wachtlijst

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties