Eerste elftal

BAM! Uitvak in Heerenveen binnen 1 minuut volledig uitverkocht!

BAM! Uitvak in Heerenveen binnen 1 minuut volledig uitverkocht!

FC Twente is vijfde geworden in de eredivisie en dat betekent dat het mee gaat doen aan de play-offs voor Europees voetbal. De Tukkers ontmoeten in de halve finale sc Heerenveen, dat achtste werd in de reguliere competitie. Donderdag om 18:45 uur wordt de heenwedstrijd gespeeld in het Abe Lenstra Stadion. De kaartverkoop voor de supporters van FC Twente startte om 13:00 uur.

Het duurde niet lang voordat de kaarten uitverkocht waren. Al na één minuut meldde FC Twente op Twitter dat alle kaarten voor het duel van aanstaande donderdag zijn uitverkocht. Dat betekent dat er 1.200 supporters aanwezig zullen zijn in Friesland.

Vak-P heeft de meereizende supporters opgeroepen om allemaal in het rood te komen. Vak-P verkoopt zelf speciaal voor deze wedstrijd rode shirts bij het uitvak, waarvan een beperkte oplage is. Een shirt kost tien euro en is te koop bij de ingang van het uitvak. Als je een shirt wil, neem dan contant geld mee. Je kunt namelijk niet pinnen

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties