Eerste elftal

Basisspelers Jensen en Lam boeken nipte overwinning met Finland

Basisspelers Jensen en Lam boeken nipte overwinning met Finland

FC Twente-speelsters Fredrik Jensen en Thomas Lam hebben dinsdagavond een overwinning geboekt met de Finse nationale ploeg. Beide spelers begonnen in het WK-kwalificatieduel met Kosovo in de basis, in Skhodër (Kosovo) werd het 0-1 voor de Finnen door een doelpunt van Teemu Pukki.

De 23-jarige Lam speelde in Kosovo het gehele duel, de 19-jarige Jensen werd na een klein uurtje vervangen. Bondscoach Markku Kanerva posteerde de beide spelers op het middenveld, de positie waar beide spelers het beste uit de voeten kunnen. Bij zijn presentatie gaf Lam al aan het middenveld te prefereren, maar ook als centrale verdediger uit de voeten te kunnen.

[google]De overwinning levert Finland overigens niet veel op, evenals Kosovo was de ploeg al uitgeschakeld voor een WK-ticket. De andere groepsgenoten in de poule zijn Kroatië, IJsland, Oekraïne en Turkije.

FC Twente Topcoach 2017-2018. Doe mee en WIN!!

De inschrijving van onze speciale ‘FC Twente topcoach competitie’ is weer van start gegaan! Stel met een budget van 49 miljoen euro jouw ideale selectie samen en laat zien dat jij de enige echte topcoach bent.

Prijzen
Net als de afgelopen jaren hebben we weer meerdere prijzen te verdelen waaronder kaartjes voor een wedstrijd naar keuze, FC Twente shirts en meer! KLIK HIER en doe gratis mee.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties