Eerste elftal

Bejubelde Taha krijgt duidelijke boodschap van Oosting

Bejubelde Taha krijgt duidelijke boodschap van Oosting

Younes Taha scoorde afgelopen weekend een schitterende goal in de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles. Hij werd als invaller bij een 1-2 voorsprong weggestuurd door Daan Rots en stiftte de bal vervolgens koel langs Jeffrey de Lange, de goalie van de Deventenaren. Het doelpunt was de eerste officiële goal voor Taha in het shirt van FC Twente, uitgerekend op de dag dat zijn opa was overleden.

Na afloop droeg hij het doelpunt dan ook op aan zijn overleden opa. Of hij ook start tegen Excelsior is een vraag waar alleen de trainer een antwoord op heeft. Maar gezien zijn reactie tijdens het perspraatje lijkt het erop dat Taha weer gewoon plaats moet nemen op de bank. Oosting vindt de jonge aanvaller nog te wisselvallig.

"Voor hem zit het in het stabiel worden in zijn uitvoering van trainingen en ook in wedstrijden. Hij is nog een jonge speler, dus hij moet dit jaar gebruiken om stabiel te worden. Nu is het mooi dat hij invalt en een rol van betekenis kan spelen door een hele mooie goal. Voor hem is het zaak om zijn jeugdigheid..." Oosting stopt zijn zin en zoekt naar andere woorden. "Laat ik zeggen dat hij hele mooie en goede wedstrijden speelt, maar ook wat minder. Het is heel wisselvallig. Het is heel goed en wat minder. Dat moet wat meer in het midden blijven."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties