Eerste elftal

Bekritiseerde Rots vermijdt de socials: "Kreeg berichten waarin ik echt werd uitgescholden"

Bekritiseerde Rots vermijdt de socials: "Kreeg berichten waarin ik echt werd uitgescholden"

Daan Rots is op dit moment de rechtsbuiten van FC Twente. De man uit Groenlo kon eerder deze transferwindow naar Willem II, maar omdat hij de enige rechtsbuiten is binnen de selectie liet FC Twente hem niet gaan. Op de achtergrond is Arnold Bruggink bezig met Mitchell van Bergen en Facundo Pellistri, en dat geeft hem de kans zich in de kijker te spelen bij Joseph Oosting. Na vier duels staat de teller op één doelpunt en één assist, maar toch krijgt de aanvaller veel kritiek te verwerken.

Om die reden leest Daan Rots de reacties op de diverse socials niet. "Ik hoor alleen wel eens wat van vrienden. Jongens waar ik vroeger mee speelde, lazen echt alles. Elke reactie van een Twente-fan kregen ze mee. Daar word je toch doodongelukkig van? Dan hebben ze een keer goed gespeeld en dan denken ze: yes, yes. En de keer erna word je weer uitgekotst."

Rots is inmiddels ervaringsdeskundige, want ook vorig jaar kreeg hij al de nodige kritiek te verwerken. "Vorig jaar na Fiorentina uit kreeg ik wat berichten te zien, waarin ik echt werd uitgescholden. Dat is niet top, dus je kunt daar beter van wegblijven." Helaas kende hij een zeer matig seizoen waardoor de criticasters nog altijd een stok hebben om mee te slaan.

"Ik weet dat sommige mensen me al hadden afgeschreven", vervolgt de 22-jarige aanvaller in gesprek met Ten Voorde van de Tubantia. "Ik ben met de trainers gaan zitten, we hebben het over mijn rendement gehad. Ik zag dat de selectie nog niet overal even goed bezet was en ben er toen volle bak tegenaan gegaan.” In Riga zal hij opnieuw een basisplek krijgen en het enige dat Rots kan doen is zijn voeten laten spreken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties