Eerste elftal

Belangrijke info kaartverkoop Nations League Finals in de Grolsch Veste

Belangrijke info kaartverkoop Nations League Finals in de Grolsch Veste

In juni staat er een bijzonder evenement op het programma. Dan is de Grolsch Veste decor voor de finaleronde van de Nations League. Op 15 juni wordt de halve finale Spanje - Italië afgewerkt in de Veste en op 18 juni de strijd om de derde plek. De andere halve finale tussen het Nederlands Elftal en Kroatië en de finale worden gespeeld in de Kuip in Rotterdam. Veel Twente-supporters hebben interesse in kaarten voor deze wedstrijden en kloppen hiervoor aan bij FC Twente. De kaartverkoop gaat echter niet via de club.

"Woensdag is er geloot voor de UEFA Nations League Finals die komende zomer in ons stadion en in Rotterdam worden gehouden. Op donderdag 15 juni ontvangen we in de halve finale Spanje en Italië in Enschede. Fantastisch om deze toplanden te mogen verwelkomen", schrijft Paul van der Kraan op de clubwebsite.

"Zondag 18 juni wordt de ‘kleine’ finale gespeeld in Enschede. Dan nemen de verliezers van Nederland - Kroatië en Spanje - Italië het tegen elkaar op. We hebben afgelopen dagen veel vragen gekregen over de kaartverkoop. Deze loopt niet via FC Twente, maar via de UEFA. Zij zullen hier met de KNVB over berichten. Wanneer er meer informatie bekend is, zullen we dat ook delen via onze media-kanalen."

"De voorbereidingen voor het evenement zijn al een tijdje in gang. Komende maand bezoekt opnieuw een 35-koppige delegatie van de UEFA en de KNVB Enschede om verdere voorbereidingen te treffen. Voor de wedstrijden worden ook veel vrijwilligers ingezet. De UEFA en KNVB zijn gisteren een campagne gestart om deze te werven. Meer informatie hierover is te vinden op de website van de KNVB", besluit de algemeen directeur.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties