Eerste elftal

Belangrijke informatie kaartverkoop FC Twente - Hammarby IF

Belangrijke informatie kaartverkoop FC Twente - Hammarby IF

FC Twente gaat het in de voorrondes van de Conference League opnemen tegen het Zweedse Hammarby. Op donderdag 27 juli om 20.00 zal de eerste wedstrijd plaatsvinden in eigen huis. De kaartverkoop voor seizoenkaarthouders begint dinsdag 4 juli om 09.00. De vrije verkoop begint donderdag 13 juli.

Op dinsdag 4 juli zal de kaartverkoop dus start van gaan voor de seizoenkaarthouders. Er is dan de mogelijkheid om je eigen plek terug te kopen. Een kaartje voor de wedstrijd bedraagt 25 euro voor Premium Seathouders en 15 euro voor de reguliere seizoenkaarthouders. De seizoenkaarthouders hebben de mogelijkheid om hun plek terug te kopen tot dinsdag 11 juli 23.59.

Daarna zal op 13 juli om 09.00 de vrije verkoop van de tickets van start gaan. Je kan tickets kopen tot het begin van de wedstrijd, tenzij De Grolsch Veste is uitverkocht. De kaartverkoop voor de wedstrijd in Zweden zal binnenkort meer informatie over volgen. Wat wel bekend is, is dat een kaartje 19 euro zal kosten.

De supporters van Hammarby IF hebben maximaal 1.500 kaarten tot hun beschikking in De Grolsch Veste. Hierdoor zal het uitvak vergroot worden, en kunnen supporters in vakken 323, 324, 325 en 326 hun eigen plek niet terug kopen. Voor deze supporters zal eer een andere plek worden gereserveerd op de tweede ring en zullen hier een persoonlijk bericht van ontvangen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties