Eerste elftal

Belangrijke informatie over kaartverkoop FC Twente-Odense BK

Belangrijke informatie over kaartverkoop FC Twente-Odense BK

FC Twente gaat in de voorbereiding oefenen tegen het Deense Odense BK. Op 15 juli wordt de wedstrijd gespeeld op het complex GFC in Goor. Vanaf maandag 26 juni zijn via deze link en bij de receptie van De Grolsch Veste tickets verkrijgbaar voor het oefenduel.

Vorig jaar speelde FC Twente een oefenwedstrijd tegen het Deense Nordsjaelland. Dit jaar zal dus Odense BK de tegenstander zijn op het sportcomplex in Goor. Via deze link kan je kaarten kopen voor de oefenwedstrijd. De kaarten zijn 10 euro per stuk voor volwassenen. Jeugd tot 12 jaar betaald 7,50 euro voor een kaartje.

Twente begint het seizoen met een trainingskamp. 3 juli zal de eerste training plaatsvinden op het trainingscentrum in Hengelo. Vijf dagen later zal de eerste oefenwedstrijd plaatsvinden tegen Rood Zwart. Daarna volgt een trainingskamp in De Lutte, waar ook de oefenwedstrijd tegen Odense BK wordt gespeeld. Vervolgens reist Twente af naar Gelsenkirchen om tegen onze vrienden van Schalke te spelen.

Programma voorbereiding FC Twente seizoen 2023/2024

Maandag 3 juli: Eerste training (10.00 uur)
Zaterdag 8 juli: Rood Zwart Delden– FC Twente (16.00 uur)
Maandag 10 juli t/m zaterdag 15 juli: Trainingsweek in De Lutte
Zaterdag 15 juli: FC Twente - Odense BK, GFC Goor (15.00 uur)
Zaterdag 22 juli: Schalke - FC Twente (13:30 uur)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties