Eerste elftal

Beoordelingen EA Sports: Grote groei bij Smal, Unnerstall met afstand beste speler

Beoordelingen EA Sports: Grote groei bij Smal, Unnerstall met afstand beste speler

Dit weekend zijn de beoordelingen van alle spelers voor de nieuwe editie van EAFC (voorheen FIFA) bekendgemaakt. Het spel komt over iets minder dan twee weken uit. Natuurlijk hebben er weer een aantal veranderingen plaatsgevonden wat betreft de spelersbeoordelingen. We nemen de beoordelingen ('ratings') van FC Twente onder de loep. Voor de context: de spelers met de hoogste beoordelingen in EAFC 24 zijn Kylian Mbappé, Erling Haaland en Kevin de Bruyne met een rating van 91.

Lars Unnerstall heeft veruit de hoogste beoordeling van alle spelers van FC Twente, namelijk 79. De doelman heeft na Steven Berghuis van Ajax (81), Gerónimo Rulli van Ajax (81), Hirving Lozano van PSV (81) en Dávid Hancko van Feyenoord (80) zelfs de hoogste rating van iedereen in de eredivisie, samen met nog een aantal andere spelers.

De speler die ten opzichte van FIFA 23 de grootste groei heeft doorgemaakt, is Gijs Smal. De linksback had vorig jaar nog maar een rating van 69, maar is gestegen naar 75. Ook Manfred Ugalde, Sem Steijn, Alec van Hoorenbeeck, Robin Pröpper, Joshua Brenet, Mees Hilgers, Carel Eiting en Mathias Kjolo hebben volgens EA Sports een goede ontwikkeling doorgemaakt.

Ook zijn er een aantal spelers die een lagere beoordeling hebben dan vorig jaar, namelijk Michal Sadílek (-1), Mitchell van Bergen (-1), Przemylaw Tyton (-1) en Max Bruns (-1). De keuzes voor deze 'downgrades' zijn op zijn zachtst gezegd opvallend. Bekijk de volledige lijst van de spelersbeoordelingen van FC Twente in EAFC 24 hieronder. Eén speler staat er niet op. De rating van Younes Taha is namelijk nog niet bekend.

Opinie: Met welke beoordelingen ben jij het absoluut niet eens? Laat het weten in de reacties.

Beoordelingen EA Sports: Grote groei bij Smal, Unnerstall met afstand beste speler

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties