Eerste elftal

Bied mee! Zestien gedragen en gesigneerde wedstrijdshirts FC Twente geveild

Bied mee! Zestien gedragen en gesigneerde wedstrijdshirts FC Twente geveild

Heb jij altijd al eens een wedstrijdgedragen shirt willen hebben van één van de spelers van FC Twente? Dan is dit je kans. De shirts die de Twente-spelers afgelopen zaterdag hebben gedragen tegen PSV, worden nu geveild via het veilingplatform Matchwornshirt.com. Naast het feit dat je een uniek item kunt bemachtigen, steun je ook het goede doel. Een deel van de opbrengst komt ten goede aan de gezamenlijke actie van Roessingh en FC Twente. Zij komen samen in actie voor 3FM Serious Request voor Stichting ALS Nederland.

In totaal zijn er zeventien shirts te bemachtigen waarvan zestien shirts die zijn gedragen tijdens de wedstrijd. Het anders shirt is een wedstrijdshirt gesigneerd door alles spelers van de selectie. Alle wedstrijdgedragen shirts zijn voorzien van een handtekening en worden geleverd met een certificaat van echtheid.

Op dit moment is het hoogste bod gedaan op het shirt van Ricky van Wolfswinkel. Iemand heeft een bod gedaan van 300 euro. Ook zijn er twee shirts de 150 euro grens nog niet bereikt hebben. Dat zijn die van Daan Rots en Younes Taha. Op het moment van schrijven is het hoogste bod 135 euro. In totaal is er in totaal iets meer dan 3.500 euro geboden op alle shirts.

Ben je enthousiast geraakt en wil je ook meebieden? Klik dan hier.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties