Eerste elftal

Bijen afwezig in laatste competitiewedstrijd thuis tegen FC Groningen

Bijen afwezig in laatste competitiewedstrijd thuis tegen FC Groningen

Het eredivisieseizoen zit er voor de spelers van FC Twente bijna op, maar voor Peet Bijen zit het seizoen er al op. De verdediger van FC Twente kreeg tegen Sparta Rotterdam (1-0 nederlaag) zijn vijfde gele kaart van het seizoen en dat levert hem automatisch een schorsing op, meldt RTV Oost.

[google]Door de schorsing mist Bijen het de laatste competitiewedstrijd in de eigen Grolsch Veste tegen FC Groningen. Voor FC Twente staat er, behoudens het verdedigen van de zevende plaats, niets meer op het spel. FC Groningen daarentegen kan bij een overwinning in Enschede play-offs voor Europees voetbal veilig stellen.

FC Twente heeft nu geen spelers meer 'op scherp' staan, een eventuele vijfde, tiende of daaropvolgende gele kaart betekent namelijk een schorsing voor de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen. Dit geldt ook voor een eventuele rode kaart.

Enquête Twente Insite

Om u ook in de toekomst op de juiste manier te kunnen bedienen vragen wij enkele minuten van uw tijd om deel te nemen aan onze enquête. De enquête is anoniem en de gegevens zullen enkel worden gebruikt om de prestaties van Twente Insite te verbeteren. Alvast onze dank voor het invullen van de enquête.

Klik hier om naar de enquête te gaan.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties