Eerste elftal

Bijen lovend over García García: "Hij heeft verstand van het spelletje"

Bijen lovend over García García: "Hij heeft verstand van het spelletje"

FC Twente begon donderdagmiddag aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen in de eredivisie. Voor centrumverdediger Peet Bijen wordt het alweer het zesde seizoen in de hoofdmacht van de Tukkers.

"Ik had zeker wel zin om te beginnen", vertelt Bijen in gesprek met RTV Oost. "Lekker achter de bal aan en weer bezig zijn. Er waren een paar nieuwe jongens vandaag. Ook een paar vanuit de jeugd die er vorig seizoen al waren."

[google]

FC Twente begint het nieuwe seizoen met een compleet nieuwe trainersstaf met Gonzalo García García aan het roer. "Hartstikke leuk voor hem. Ik heb er veel zin in om met hen samen te werken. We zijn vandaag pas voor het eerst bij elkaar dus hoe dat precies leeft binnen de groep geen idee", aldus de 24-jarige Hengeloër.

"Ik heb er zelf uiteraard een gevoel bij. Ik vind het een goede trainer die dingen goed kan overbrengen. Één op één is hij erg sterk en hij heeft verstand van het spelletje. Ik daar wel vertrouwen in", besluit Bijen het gesprek met Tijmen van Wissing.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties