Eerste elftal

Bijna 3.000 jaarkaarten nog niet verlengd: Kansen voor supporters op de wachtlijst?

Bijna 3.000 jaarkaarten nog niet verlengd: Kansen voor supporters op de wachtlijst?

De huidige 22.500 seizoenkaarthouders hebben tot en met zondag om hun jaarkaart te verlengen. FC Twente heeft zojuist een update gegeven over het aantal verlangde seizoenkaarten en de teller staat op 19.624 stuks. Een mooi aantal, maar dit betekent ook dat bijna 3.000 seizoenkaarthouders nog niet hebben verlengd. Die hebben inclusief vandaag nog vijf dagen om actie te ondernemen voordat de kaart overgenomen gaat worden door één van de vele supporters op de wachtlijst. Meer dan 5.000 supporters staan inmiddels ingeschreven in de hoop op een seizoenkaart.

Belangrijke data

Dinsdag 23 april (09.00 uur) t/m zondag 12 mei (23.59 uur)
Verlengperiode Seizoenkaart- en Premium Seat (Plus) -houders

Woensdag 15 mei en donderdag 16 mei
Verplaatsperiode Seizoenkaart- en Premium Seat-houders

Woensdag 22 mei
Start verkoop wachtlijst

Hoe kan ik verlengen?

  • Je kunt online verlengen. Alle huidige seizoenkaarthouders ontvangen dinsdag 23 april een persoonlijke e-mail. Hierin staat een directe link naar de ticketing-pagina waar de seizoenkaart klaar staat.
  • Mocht je geen e-mail hebben ontvangen, ga dan naar kaartverkoop.fctwente.nl en log in met je gegevens. Op hier kun je je seizoenkaart verlengen. 
  • Mocht het toch niet helemaal lukken, óf mocht je op zoek zijn naar wat ondersteuning, dan vind je op deze pagina drie verschillende instructievideo's. 
  • De receptie van De Grolsch Veste is op doordeweekse dagen geopend van 09.00 uur tot 17.00 uur, ook hier is het mogelijk om de seizoenkaart te verlengen.
  • Tijdens de verlengperiode is het niet mogelijk om een extra kaart bij te kopen. Je kunt tot en met zondag 12 mei alleen je eigen kaart verlengen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties