Eerste elftal

Bijtertje Sadílek weer fit voor belangrijke uitwedstrijd tegen Vitesse

Bijtertje Sadílek weer fit voor belangrijke uitwedstrijd tegen Vitesse

Goed nieuws uit de ziekenboeg van FC Twente. Michal Sadílek voegt zich bij de wedstrijdselectie voor de uitwedstrijd tegen Vitesse. De middenvelder moest de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht laten schieten door klachten aan zijn lies. Hij is inmiddels weer hersteld en kan mogelijk woensdag zijn plek weer innemen op het middenveld naast Ramiz Zerrouki.

We schijven mogelijk, want misschien heeft de technische staf aangegeven dat de Tsjech maar een beperkt aantal minuten voluit mag spelen. Tegen FC Utrecht heeft Mathias Kjolo opnieuw bewezen dat hij een prima stand-in is voor zijn ploeggenoot waarmee hij in het verleden samenspeelde in de jeugd van PSV.

FC Twente hoopt eindelijk weer eens op een zege in een uitwedstrijd. De laatste uitoverwinning was drie maanden geleden op bezoek bij sc Cambuur. Destijds scoorde Van Wolfswinkel in de slotseconde van de blessuretijd de winnende uit een strafschop. Dit was de tweede uitzege van de Tukkers na ook de seizoensopening in Nijmegen te hebben gewonnen. Na Cambuur werd gelijk gespeeld op bezoek bij Sparta en Ajax.

Vermoedelijke opstelling FC Twente

Unnerstall, Brenet, Hilgers, Pröpper, Smal, Zerrouki, Sadílek, Vlap, Cerny, Misidjan en Van Wolfswinkel.

De aftrap van de wedstrijd is woensdagavond om 18:45 uur. FC Twente wordt opnieuw gesteund door een volledig uitverkocht uitvak.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties