Eerste elftal

Bijzonder cadeau: Scheidsrechter fluit Sparta - FC Twente op 40e verjaardag

Bijzonder cadeau: Scheidsrechter fluit Sparta - FC Twente op 40e verjaardag

Aankomende zondag speelt FC Twente alweer de laatste competitiewedstrijd van de eerste seizoenshelft. Net als vorig seizoen gaat dit gebeuren op Het Kasteel, waar Sparta Rotterdam de tegenstander is. Vorig seizoen werd het in de laatste wedstrijd voor de winterstop 1-1, nu mikt FC Twente op meer tegen de ploeg die haar laatste twee thuiswedstrijden verloor.

Scheidsrechter Martin van den Kerkhof gaat de wedstrijd in goede banen proberen te leiden. Daarbij krijgt hij hulp van grensrechters Rens Bluemink en Richard Brondijk. Laurens Gerrets is de vierde official in Rotterdam. Robin Hensgens is de VAR, de AVAR is Dyon Fikkert. Voor Van den Kerkhof zal het een speciale wedstrijd worden. De arbiter uit het Utrechtse Breukelen wordt zondag namelijk veertig jaar. Hij krijgt dus een bijzonder verjaardagscadeau van de KNVB.

Het is niet de eerste keer dit seizoen dat Van den Kerkhof een wedstrijd van FC Twente fluit. De arbiter had eerder dit seizoen de uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard onder zijn leiding. Het werd 0-3 voor FC Twente. Afgelopen week floot Van den Kerkhof het duel tussen Feyenoord en FC Volendam. Het werd 3-1 voor de thuisploeg.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties