Eerste elftal

Bizar: ESPN zendt FC Twente zondag niet live uit op tv

Bizar: ESPN zendt FC Twente zondag niet live uit op tv

Komende zondag wacht voor FC Twente de mogelijke beslissingswedstrijd in de strijd om een plek in de derde voorronde van de Champions League. De Tukkers staan met nog twee wedstrijden te spelen twee punten voor op achtervolger AZ. Als FC Twente zondag wint van FC Volendam en AZ verspeelt punten op bezoek bij Go Ahead Eagles, dan hebben de Tukkers de derde plek definitief te pakken.

Hoewel FC Twente de hoogste club op de ranglijst is die nog ergens om speelt, heeft ESPN besloten om FC Twente - FC Volendam niet live uit te zenden op tv. De voetbalzender heeft besloten om Fortuna Sittard - PSV uit te zenden op ESPN 2, NEC - Feyenoord op ESPN 3 en Almere City FC - Ajax op ESPN 4. Omdat de wedstrijden van de speelrondes 33 en 34 op hetzelfde tijdstip moeten worden afgewerkt om competitievervalsing te voorkomen, wordt ESPN 1 het schakelkanaal. Hier worden alle doelpunten van alle wedstrijden getoond.

Wie de wedstrijd van FC Twente live wil bekijken moet dat doen via ESPN Watch in de app van ESPN. Supporters met een ESPN-abonnement kunnen de app downloaden op de telefoon, tablet en ook op sommige tv's. Mensen die een ESPN-abonnement hebben via een tv-provider zoals Ziggo, KPN en Odido kunnen bij de instellingen van de app van ESPN inloggen via hun tv-provider. Mocht de app niet werken op je tv, dan adviseren we om de app te installeren op je laptop en via een HDMI-kabel aan te sluiten op de tv.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties