Eerste elftal

Bizar: FC Twente ontwijkt stenenregen Utrecht-supporters

Bizar: FC Twente ontwijkt stenenregen Utrecht-supporters

FC Twente heeft tijdens de heenreis naar Utrecht een bijzondere actie uit moeten voeren. De spelers moesten overstappen in een andere bus omdat er werd gevreesd voor een stenenregen van de Utrecht-supporters. Dit vertelt Leon ten Voorde vandaag in de podcast De Ballen Verstand.

"Die supporters, daar word je niet goed van", begint de clubwatcher zijn verhaal. "Tot Apeldoorn reed de selectie in de eigen bus. Toen moesten ze overstappen naar een andere bus omdat er geluiden waren dat ze misschien wel bekogeld zouden worden door Utrecht-supporters onderweg."

Toen zijn beide bussen naar Amersfoort gereden en daar zijn ze weer overgestapt in de originele spelersbus. Je zou denken dat als ze wat willen, ze dat doen in de buurt van Utrecht. Maar blijkbaar waren er signalen binnengekomen dat ze op dat traject niet in hun eigen bus konden. Dat is toch gekkigheid ten top?"

Waren de spelers hierdoor ook bijna te laat voor de wedstrijd? "Nee, Dit was al ingecalculeerd. Ze wisten de avond ervoor al dat dit het scenario ging worden. Daar was op ingespeeld. Een treurige zaak natuurlijk", besluit Ten Voorde.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties