Eerste elftal

Bizarre omstandigheden doen Kjolo niets: "Het is gewoon prima"

Bizarre omstandigheden doen Kjolo niets: "Het is gewoon prima"

Mathias Kjolo heeft er een bizarre maand opzitten als het gaat om het weer. Nadat het duel tegen PSV op 21 december werd afgelast vanwege de hevige regenval vertrok de 22-jarige middenvelder naar thuisland Noorwegen om daar de feestdagen te vieren. Van het buitengewoon koude Scandinaviรซ vloog Kjolo vervolgens naar Oost-Spanje, waar de eerste dagen een heerlijk temperatuurtje rond de twintig graden Celsius heerste. Weer terug in Twente komen de temperaturen niet ver boven het vriespunt uit.

"Het is fantastisch om hier te zijn en om het seizoen straks weer te beginnen", zegt Kjolo tijdens het trainingskamp in de ESPN Special: 'Voetbal, passie en plezier op Spaanse bodem'. "Ik was nu ongeveer tien dagen in Noorwegen, dat was best wel koud en er was veel sneeuw. Dit is heerlijk. In Noorwegen was het -10, -15 graden, hier was het de eerste dagen +20. Dat is een groot verschil." Kent het lichaam hierdoor nog wat aanpassingsproblemen? "Nee hoor, dat valt wel mee, vind ik. Het is gewoon prima."

Op het trainingskamp heeft Kjolo het prima naar zijn zin gehad. Met het team stonden naast trainingen en oefenwedstrijden ook leuke activiteiten als karten op het programma. "Zo socialiseer je met iedereen. Je hebt een betere 'environment' in het team. Ik vind het belangrijk om met iedereen te kunnen spreken, over alles eigenlijk", besluit Kjolo. Bekijk hieronder de volledige ESPN Special.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties