Eerste elftal

Blessure Smal valt toch tegen: Linksback mist FC Riga en seizoensopening eredivisie

Blessure Smal valt toch tegen: Linksback mist FC Riga en seizoensopening eredivisie

Afgelopen donderdag moest Gijs Smal het veld vroegtijdig verlaten tijdens de Conference League-wedstrijd tegen Hammarby IF. Hij greep naar zijn kuit en het zag er op het eerste gezicht niet goed uit. Vandaag geeft de linksback een update over zijn blessure. Hij verwacht dat de blessure meevalt, al moet er nog wel nader onderzoek worden gedaan. Wel denkt hij dat de eerste wedstrijd tegen FC Riga nog te vroeg komt.

Update 8 augustus: Helaas heeft onderzoek uitgewezen dat de blessure toch zwaarder is dan Smal in eerste instantie had verwacht. FC Twente laat via de clubwebsite weten dat de linksback er enkele weken uit ligt. Hierdoor mist hij sowieso de beide wedstrijden tegen FC Riga en de seizoensstart tegen Almere City FC en waarschijnlijk ook PEC Zwolle. De verwachting is dat Brenet zijn plek overneemt en Sampsted gaat spelen als rechtsback.

Komende donderdag staat de eerste van de twee wedstrijden tegen FC Riga op het programma. De inzet is de play-offs van de Conference League. De winnaar neemt het op tegen de winnaar van het tweeluik tussen Fenerbahce en NK Maribor. De wedstrijd FC Twente - FC Riga wordt donderdag om 20:00 uur afgetrapt. De seizoenkaarthouders kunnen tot vannacht hun plek terugkopen. Dinsdag om 13:00 uur start de vrije verkoop.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties