Eerste elftal

Blessure-update Unnerstall en Hilgers: Tweetal snel terugverwacht in de basis

Blessure-update Unnerstall en Hilgers: Tweetal snel terugverwacht in de basis

Afgelopen weekend was de schrik groot toen bleek dat Lars Unnerstall niet kon keepen tegen Vitesse. De vage reactie van Oosting op de blessure zorgde uiteindelijk voor nog meer verwarring onder de supporters. Gelukkig is er inmiddels goed nieuws, want de blessure valt mee en de verwachting is dat de Duitse goalie komende zaterdag gewoon onder de lat staat tijdens de thuiswedstrijd tegen Sparta.

Tijdens de met 1-2 gewonnen uitwedstrijd tegen Vitesse moest Mees Hilgers al vroeg naar de kant. Hij greep naar zijn hamstring en de vrees was dat hij er voor langere tijd uit zou liggen. Ook in dit geval is er goed nieuws, want naar verwachting kan ook Hilgers gewoon meespelen tegen Sparta. Dit meldt Ten Voorde van de Tubantia. Het is minder goed nieuws voor de twee vervangers die het uitstekend deden. Op zowel het spel van Przemyslaw Tyton als dat van Max Bruns viel weinig op te merken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties