Eerste elftal

Blijft Ugalde bij Twente? "Jeugdclub zou dan 2 miljoen euro ontvangen"

Blijft Ugalde bij Twente? "Jeugdclub zou dan 2 miljoen euro ontvangen"

Manfred Ugalde beleefde een uitermate succesvolle tweede seizoenshelft in Enschede. Het is daarom ook geen geheim dat Twente graag wil dat de Costa Ricaanse spits volgend seizoen weer in het shirt van Twente speelt. Jan Streuer liet eerder al door schemeren dat hij goede hoop heeft dat Ugalde volgend seizoen bij Twente speelt. Volgens een bron uit Costa Rica zou de jeugdclub van Ugalde uit Costa Rica, Saprissa, een bedrag rond de 1,5 miljoen euro ontvangen bij zijn verkoop.

Het Twitteraccount ADN Morado Saprissa uit Costa Rica bracht het nieuws gister dat bij een verkoop van Ugalde, Saprissa een bedrag van 1.7 tot 2 miljoen dollar zou ontvangen. Ze laten ook weten dat Twente nog steeds enorm is geïnteresseerd in de diensten van de kleine Costa Ricaanse spits.

Ugalde is nog steeds eigendom van de City Football Group. Naar verluidt vragen zij minimaal zeven miljoen euro. Dit zou Twente niet kunnen betalen. Daarom hoopt Streuer om een constructie op te zetten waardoor het mogelijk is dat Ugalde toch in Enschede kan blijven.

"FC Twente is naar verluidt zeer geïnteresseerd in de handtekening van Manfred Ugalde en bekijkt hoe ze er alles aan kunnen doen om hem te contracteren" aldus ADN Morado Saprissa. "Als de deal doorgaat, zou Saprissa 1,7 tot 2 miljoen dollar binnenhalen." Omgerekend zou dat tussen de 1,5 en 1,8 miljoen euro opleveren voor de Costa Ricaanse club.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties