Eerste elftal

Bondscoach haalt Ugalde na twee jaar terug bij nationale selectie van Costa Rica

Bondscoach haalt Ugalde na twee jaar terug bij nationale selectie van Costa Rica

Goed nieuws voor Manfred Ugalde. Na twee jaar heeft hij weer een uitnodiging ontvangen voor de nationale selectie van Costa Rica. Ugalde besloot in september 2021 zich niet meer beschikbaar te stellen voor het nationale team na uitspraken van de inmiddels vertrokken bondscoach Luis Fernando Suárez. De Colombiaan werd eerder dit jaar uit zijn functie ontheven waardoor Ugalde nu zijn rentree kan maken in de nationale selectie.

Costa Rica speelt de komende interlandperiode, die na dit weekend van start gaat, slechts één oefeninterland. De ploeg van interim-bondscoach Claudio Vivas, tevens technisch directeur van de Costa Ricaanse bond, gaat dan op bezoek bij Saoedi-Arabië. De wedstrijd wordt gespeeld op dinsdag 8 september om 21:00 uur Nederlandse tijd.

Bij Costa Rica moet hij de strijd aangaan met zijn landgenoot Anthony Contreras, de spits die hij twee weken geleden nog trof in de derde voorronde van de Conference League tegen Riga FC.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties